Hvert arbejdsområde har sit eget team. Invitér personer under Indstillinger → dit arbejdsområde → Teamadgang, og giv hver af dem en rolle.
Roller
- Ejer: den person, der oprettede arbejdsområdet. Fuld kontrol; kan ikke fjernes.
- Admin: fuld kontrol, inklusive indstillinger, teamet og Google-forbindelser.
- Medlem: kan redigere websites, noter, grupper, handlinger og rapporter, men ikke indstillingerne for arbejdsområdet eller teamet.
- Læser: kun læseadgang.
| Kan… | Ejer / Admin | Medlem | Læser |
|---|---|---|---|
| Se overblikket, indsigt, rapporter og websites; eksportere; søge | ✓ | ✓ | ✓ |
| Bruge handlingsplanen og få tildelt handlinger | ✓ | ✓ | — |
| Tilføje, redigere, synkronisere, udelade og slette websites | ✓ | ✓ | — |
| Tilføje noter, administrere grupper og rapporttidsplaner | ✓ | ✓ | — |
| Forbinde og genforbinde Google-konti | ✓ | ✓ | — |
| Afbryde Google-konti og konfigurere OAuth-klienten | ✓ | — | — |
| Ændre indstillinger, grænser og notifikationer for arbejdsområdet | ✓ | — | — |
| Invitere, ændre og fjerne personer; administrere kundelinks | ✓ | — | — |
| Se sikkerhedsloggen; få advarselsmails | ✓ | — | — |
Invitation af en person
- Klik på “+ Invitér nogen”.
- Indtast vedkommendes e-mailadresse, og vælg Admin, Medlem eller Læser.
- Send invitationen.
Hvis de allerede har en SaaSMaestro-konto, får de adgang med det samme og en e-mail, der fortæller dem om det. Ellers får de en invitation med et tilmeldingslink, der er gyldigt i 30 dage, og invitationen vises som ventende, indtil de registrerer sig. Ventende invitationer kan annulleres.
Ændring eller fjernelse af en person
Klik på et medlem for at redigere vedkommendes navn eller rolle, se vedkommendes aktivitet i adgangsloggen eller fjerne vedkommende fra arbejdsområdet. Når du fjerner en person, slettes vedkommendes SaaSMaestro-konto og andre arbejdsområder ikke.
Skift af ejer
Ejerens rolle kan ikke ændres direkte. Når en ejer sletter sin konto, vælger vedkommende en ny ejer for hvert arbejdsområde, som andre bruger. Hvis du bare vil have en anden til at drive arbejdsområdet, giver det vedkommende den samme kontrol i hverdagen at blive gjort til admin.
Kunder
For at give en kunde adgang kan du invitere vedkommende som læser i et arbejdsområde for sig selv, sende planlagte rapporter eller dele et kundelink, som slet ikke kræver en konto. Se Deling med kundelinks.