Hvert arbeidsområde har sitt eget team. Inviter personer under Innstillinger → arbeidsområdet ditt → Teamtilgang og gi hver av dem en rolle.
Roller
- Eier: personen som opprettet arbeidsområdet. Full kontroll; kan ikke fjernes.
- Administrator: full kontroll, inkludert innstillinger, teamet og Google-tilkoblinger.
- Medlem: kan redigere nettsteder, notater, grupper, tiltak og rapporter, men ikke arbeidsområdeinnstillinger eller teamet.
- Leser: kun lesetilgang.
| Kan… | Eier / Administrator | Medlem | Leser |
|---|---|---|---|
| Se oversikten, innsikt, rapporter og nettsteder; eksportere; søke | ✓ | ✓ | ✓ |
| Bruke tiltaksplanen og bli tildelt tiltak | ✓ | ✓ | — |
| Legge til, redigere, synkronisere, holde utenfor og slette nettsteder | ✓ | ✓ | — |
| Legge til notater, administrere grupper og rapportplaner | ✓ | ✓ | — |
| Koble til Google-kontoer og koble dem til på nytt | ✓ | ✓ | — |
| Koble fra Google-kontoer og konfigurere OAuth-klienten | ✓ | — | — |
| Endre arbeidsområdeinnstillinger, terskler og varsler | ✓ | — | — |
| Invitere, endre og fjerne personer; administrere kundelenker | ✓ | — | — |
| Se sikkerhetsloggen; få varslings-e-poster | ✓ | — | — |
Invitere noen
- Klikk på «+ Inviter noen».
- Skriv inn e-postadressen deres og velg Administrator, Medlem eller Leser.
- Send invitasjonen.
Hvis de allerede har en SaaSMaestro-konto, får de tilgang med en gang og en e-post som forteller dem det. Ellers får de en invitasjon med en registreringslenke som er gyldig i 30 dager, og invitasjonen vises som ventende til de registrerer seg. Ventende invitasjoner kan kanselleres.
Endre eller fjerne noen
Klikk på et medlem for å redigere navn eller rolle, se aktiviteten i tilgangsloggen eller fjerne vedkommende fra arbeidsområdet. Å fjerne noen sletter ikke SaaSMaestro-kontoen eller de andre arbeidsområdene deres.
Bytte eier
Eierens rolle kan ikke endres direkte. Når en eier sletter kontoen sin, velger vedkommende en ny eier for hvert arbeidsområde som andre bruker. Hvis du bare vil at noen andre skal drive arbeidsområdet, får de den samme kontrollen i det daglige ved at du gjør dem til administrator.
Kunder
For å gi en kunde tilgang kan du invitere dem som leser i et eget arbeidsområde, sende dem planlagte rapporter eller dele en kundelenke, som ikke krever noen konto i det hele tatt. Se Deling med kundelenker.